Lépjen velünk kapcsolatba

NEUCOM Kft.
Tel: (36) 1 422-1836, Fax: (36) 1 422-1837
E-mail: info@neucom.hu
Iroda: 1144 Budapest, Gvadányi utca 33-39. II. em. 232.
Levelezési cím: 1171 Budapest, Czimra Gyula utca 14.

Cégjegyzékszám: 01-09-284222
Adószám: 25595211-2-42

Szívesen állunk rendelkezésére

Amennyiben termékeinkkel, szolgáltatásainkkal kapcsolatban kérdései merülnek fel, kérjük adja meg adatait, hogy kollégáink felvehessék Önnel a kapcsolatot.
küldés
küldés


Adatvédelmi Nyilatkozat


Cégünk - a Neucom Bt. - minden esetben nagy gondot fordít partnerei személyes adatainak védelmére. Portálunk használatakor Ön biztos lehet abban, ahogy oldalaink meglátogathatásakor megőrzi személyes anonimitását.

Az 1992. évi LXIII. tv. (tv. a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról) előírásának megfelelően a NEUCOM Kft. teljes mértékben tiszteletben tartja az Ön személyes adatait.

Egyes szolgáltatásainkat csak abban az esetben vehet igénybe, ha bizonyos személyes adatait (név, e-mail cím, cég neve, címe, telefon) előzetesen megadja (regisztráció). Felhívjuk figyelmét, hogy ezen adatok megadása mindenképpen önkéntes, azokat személyes elhatározása következtében bocsátja rendelkezésünkre.

Biztosítjuk, hogy adatait bizalmasan kezeljük, azokat harmadik fél számára semmilyen formában nem adjuk át, sem részleteiben, sem statisztikai feldolgozás után.

A 2008. évi XLVIII törvény ismeretében arra kérjük, hogy amennyiben megtiltja információ küldését e-mail címére, szíveskedjen jelezni azt az info@neucom.hu címen e-mail címének megjelölésével, hogy kérésére törölni tudjuk regisztrációját.

Jelen nyilatkozat hatálya kiterjed a NEUCOM Kft. által regisztrált és üzemeltetett valamennyi weboldalra.